Banan Bar Morgenmads Style

Banan Bar Morgenmads Style

Overmodne bananer er hovedelementet i banan barrene sammen med havregryn og æg, som mange spiser til morgenmad, kerner, frø, nødder og chokolade fuldender barrene.

Spis dem til morgenmad, som snack i madpakken til børnene, eller til den lille sult.

Har du andre frø og kerner i dine skuffer, så leg med dem og prøv at komme dem i.

Det er vigtigt, at dine bananer er virkelig overmodne, det er nemlig her sødmen er størst.

Du kan også komme et par banan bar i en fin æske som en lille gave.

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid23 minutter
Antal: 16

Ingredienser

Banan Bar:

  • 3 stk Overmodne bananer, moset
  • 3 stk Æg
  • 2 dl Havregryn
  • 1 dl Hampefrø
  • 1 dl Solsikkekerner
  • 1 dl Sesamfrø
  • 1 dl Mandler, hakket
  • 1 dl Mørke chokolade knapper eller hakket. Jeg bruger Callebaut
  • 1 dl Tørret tranebær
  • 1 tsk Bagepulver
  • 1 tsk Kardemomme Kan udelades
  • 3 spsk. Ahornsirup

Pynt:

  • 200 g Mørk chokolade Jeg bruger Callebaut
  • 2 spsk. Sesamfrø

Sådan gør du

Banan bar:

  • Tænd ovnen på 180 grader.
  • Mos bananerne med en gaffel
  • Pisk æggene i med gaflen.
  • Hak mandlerne
  • Hak chokoladen
  • Tilføj resten og rør det sammen med en grydeslev.
  • Læg et stykke bagepapir i en bradepande, 1/2 størrelse af ovnens bradepande.
  • Kom dejen i og tryk dejen let.
  • Drys med sesamfrø
  • Bages ca. 30 min
  • Afkøles på bagerist
  • Skær ud i passende stykker.
  • Læg et stykke bagepapir klar på bordet.
  • Temperer chokoladen og dyp bunden af bananbaren i.
  • Sæt baren på bagepapir, så chokoladen kan sætte sig.
  • Pynt med chokolade streger ind over barrene.
  • Opbevares i en tætsluttende boks.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *