Chokolade is ala Cocio

Chokolade is ala Cocio

Chokolade is der smager som en kold Cocio. Helt fantastisk lækker blød og smagfuld is. Der er to slags chokolade i, der giver den lækre cocio smag. Smagen afhænger helt klart af chokoladevalget. Callebaut chokolade er en fantastisk chokolade…….jo, den er klart dyrere end den billige fra Netto, men smagen afspejler prisen.

Der er Cremodan i isen, for at stabilisere isen, da cremadon binder fedt og væske og derved opstår der ikke krystaller i vandet, med derimod får du en lækker cremet is.

Forb. tid30 minutter
Tilb. tid30 minutter

Equipment

  • Gryde
  • Ismaskine
  • Termometer
  • Stavblender

Ingredienser

Ingredienser:

  • 500 g Fløde 38 %
  • 200 g Sødmælk
  • 50 g Skummetmælkspulver
  • 75 g Sukker
  • 30 g Pasteuriseret æggeblomme
  • 1 tsk Cremodan Kan købes hos Kagerogsager.dk
  • 125 g Callebaut chokolade 33,6 % eller anden chokolade. Kan købes hos Kagerogsager.dk
  • 125 g Callebaut chokolade 54.5 % eller anden chokolade. Kan købes hos Kagerogsager.dk

Sådan gør du

Sådan gør du:

  • Kom begge slags chokolade i en høj beholder.
  • Resten af ingredienserne kommes i en gryde og varmes op til 85 grader.
  • Hæld blandingen over chokoladen.
  • Stavblend blandingen.
  • Kom is basen i en condibøtte med låg og stil på køl til dagen efter.
  • Kør massen på ismaskine.