Krakkeleret kransekage stykker.
Tør du ikke begive dig ud i, at lave kransekage stykker eller tårn, kan du prøve denne opskrift i stedet for.
En krakkeleret kransekage, der er super nem at lave. Kransekagekuglerne er trillet i flormelis, der krakkelerer når kransekagen bages og der kommer det fineste mønster. Kransekagen smager vidunderligt, helt let som en sky, med en knasende overflade.
Jeg har ikke prøvet endnu, men jeg tænker, at prøve, at rulle kransekagekuglerne i kakao. Det må også kunne give en fed effekt. Eller måske i hindbærpulver. Det skal i hvert fald prøves.
Antal: 20 stk
Equipment
- Rivejern
Ingredienser
- 125 g Marcipan
- 40 g Flormelis
- 30 g Æggehvide
Pynt:
- Flormelis
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader
- Riv marcipanen
- Bland marcipan, flormelis og æggehvide godt sammen med fingrene, til en samlet masse.
- Del massen i 20 stykker og tril til kugler.
- Tril hver kugle godt i flormelis og læg på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand.
- Bages i ovnen på to bageplader, så kransekagerne ikke bliver sorte i bunden.
- Bages midt i ovnen i ca. 8 minutter.
- Afkøles på bagerist.