Tænd ovnen på 200 grader
Riv begge fordeje, hvis de er meget kolde og hårde.
Rør hjortetakssalt ud i æggeblomme
Rør potaske ud i vand
Tilsæt resten og pisk alt godt sammen
Drys lidt hvedemel på bordet og rul dejen ud i ca. 1/2 cm tyk.
Udstik hjerter i den størrelse du ønsker. Mine hjerter er 10 cm høje.
Læg hjerterne på et stykke bagepapir på en bageplade.
Dejrester samles sammen og rulles ud igen.
De sidste dejrester bages med. Der kommer en opskrift på honninghjerteromkugler.
Hjerterne bages midt i ovnen i ca. 10-12 min.
Mindre hjerter, kortere bagetid.
Tryk let på hjerterne, hvis din finger ikke lavet et aftryk der bliver på hjertet, er hjertet færdig bagt.
Honninghjerterne er ret hårde, når de er færdig bagte.
Læg de bagte honninghjerter på et stykke bagepapir på en bagplade.Læg en bagerist over, vrid et viskestykke op i vand og læg det over bageristen.Gentag morgen og aften 2-3 dage, alt efter hvor bløde du vil have dine honninghjerter. Opbevar dine honninghjerter i en condibøtte med låg.Læg bagepapir imellem hjerterne.